Persoana care devine Partener Infini dupa ce sa inregistrat gratuit in compania Infini Global LLC are numeroare beneficii nemaiantalnite la alta companie gen MLM si anume:oferte speciale si discounturi de la partenerii nostri comerciali.

participare la concursurile cu premii in bani, produse sau servicii.

invitare prietenii la inregistrarea pe comunitatea INFINI prin propriul link personal.

Oricand, ca MEMBRU al comunitatii se poate deveni PARTENER INFINI cu o investitie de 15 EURO pentru achizitia pe viata a unui spatiu pe Infini Global WebLink.

Avantaje:

Lunar 3% din incasarile globale ale companiei, pentru toate activitatile desfasurate se impart intre cei ce au devenit parteneri dupa numarul de participatii din fiecare.

Cu doi prieteni inregistrati ca MEMBRII  INFINI se devine PARTENER ACTIV INFINI.

Avantaje suplimentare:

Acces la 11 clase economice cu valori intre 15 Euro si 10.000 Euro si cu recompense ciclice intre 10 Euro si 30.000 Euro platite INSTANT.

Bonus din cumparaturile membrilor grupului tau de recomandare ce se transforma in partecipatii si contribuie suplimentar la comisioane.

Un alt aspect important pentru partenerul Infini inscris prin linkul meu de sponsorizare este faptul ca eu personal oferbonusuri partenerilor mei directi activi,nu cred ca alta persoana din Romania ajuta partenerii directi asa cum i-mi ajut partenerii mei directi.

Bucura-te si profita acum de parteneriatul cu Infini Global Network ! 


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.


https://www.paypal.com/ro/mrb/pal=F7E2KJWZYJJD8 https://secure.payza.com/?qagbzN6zDVh98u%2fZ7%2fcKlA%3d%3d https://www.moneybookers.com/app/?rid=14347801 https://perfectmoney.is/?ref=452097 https://solidtrustpay.com/index.html?r=115059027 https://www.egopay.com/?pzsHPm
https://www.okpay.com/?rbp=458003253